Ik heb de Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato gevolgd en afgesloten met een diploma van Stichting Hoger Onderwijs.

En ook heb ik de zeer uitgebreide beroepsopleiding Life Science Therapeut Energetisch/Diagnostisch, de verdiepingsmodule Ideomotoriek - Ratio-intuïtieve Methodiek, de verdiepingsmodule Levend- (en droog) Bloed Analyse en de de

verdiepingsmodule Iriscopie / Oogdiagnostiek gevolgd. Natuurlijk is ook dit geheel succesvol afgesloten met een examen. Deze opleiding voldoet aan erkende criteria en is geaccrediteerd als beroepsopleiding door het KTNO.

Recent heb ik de opleiding Orthomoleculair Adviseur bij Ortho Health Foundation met een Diploma afgesloten


Ik blijf me steeds bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen en ik volg daarnaast regelmatig bij- en nascholingen.