U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 VBAG lidnummer

       21701018

 

 

 

CAT lidnummer

       90107469

 

 

 

S.C.A.G. registernr.

        14984

 

 

RBCZ/TCZ  register-licentienummers

                 170722R en 190597R

 

 

 

 

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillen-commissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie:

               https://gatgeschillen.nl/

                         

                         Wij handhaven de AVG

Bij magneetveldtherapie wordt een bijzonder aarde-identiek magneetveld dat spiraalvormig beweegt toegepast. Dit zogenaamde scalaire magneetveld is aanwezig in de natuur op bijzonder heilzame krachtplaatsen. Magneetveldtherapie stimuleert de werking van de lichaamseigen magneetvelden door hun polariteit en kracht te versterken. 

Deze behandeling kunnen we uitbreiden met kleurenlichttherapie. De magneetveld applicator is uniek door de grote Teslaspoel. Deze spoel produceert een magneetveld met een bijzonder effectieve werking. Hiernaast krijgt het licht dat door dit magneetveld heen straalt een verhoogde werkzaamheid. Lichtdioden produceren samen zeven kleuren licht die direct ons lichaam binnendringen via de ogen en de huid. Het licht wordt op alle lichaamsdelen toegepast. Elke kleur licht stimuleert specifieke processen in de hersenen en in het lichaam. Dit leidt tot vele genezende effecten. 

Tesla Magneetveld Applicator