U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 VBAG lidnummer

       21701018

 

 

 

 S.C.A.G. registernr.

           14984

 

 

RBCZ/TCZ  register-licentienummer

                         170722R

                     Wij handhaven de AVG

Bij magneetveldtherapie wordt een bijzonder aarde-identiek magneetveld dat spiraalvormig beweegt toegepast. Dit zogenaamde scalaire magneetveld is aanwezig in de natuur op bijzonder heilzame krachtplaatsen. Magneetveldtherapie stimuleert de werking van de lichaamseigen magneetvelden door hun polariteit en kracht te versterken. 

Deze behandeling kunnen we uitbreiden met kleurenlichttherapie. De magneetveld applicator is uniek door de grote Teslaspoel. Deze spoel produceert een magneetveld met een bijzonder effectieve werking. Hiernaast krijgt het licht dat door dit magneetveld heen straalt een verhoogde werkzaamheid. Lichtdioden produceren samen zeven kleuren licht die direct ons lichaam binnendringen via de ogen en de huid. Het licht wordt op alle lichaamsdelen toegepast. Elke kleur licht stimuleert specifieke processen in de hersenen en in het lichaam. Dit leidt tot vele genezende effecten. 

Tesla Magneetveld Applicator

 

 

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Consulten alleen op afspraak (ook 's avonds mogelijk)

Mayer GP BV

Eemster 43

7991 PR DWINGELOO

Telefoon: 0593-541672

Mobiel: 06-51767687

E-mail: mayergp@gmail.com