U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 VBAG lidnummer

       21701018

 

 

 

 S.C.A.G. registernr.

           14984

 

 

RBCZ/TCZ  register-licentienummer

                         170722R

                     Wij handhaven de AVG

 

 

Wij, Petra en Gerhard, zijn een team op alle fronten. Zo hebben we dezelfde interesses op eigenlijk alle gebieden, werk, vrije tijd, sport etc. En dat ondanks dat we elkaars tegenpolen zijn, Yin & Yang, Vata & Pitta, en ga zo maar door.     

Doordat wij zelf de diepe dalen van chronische lyme hebben bewandeld en uiteindelijk via een lange zoektocht naar de juiste behandelingen mochten genezen van deze sluipende ziekte, zijn we tot het inzicht gekomen dat we met deze kennis en met een gedegen beroepsopleiding  veel mensen die de wanhoop nabij zijn kunnen helpen. En dat willen we ook!

Wij hebben hiervoor de Registeropleiding Medische Basisvakken SHO Puur Plato gevolgd , afgesloten met een diploma van Stichting Hoger Onderwijs.

En ook hebben we de zeer uitgebreide beroepsopleiding Life Science Therapeut Energetisch/Diagnostisch, de verdiepingsmodule Ideomotoriek - Ratio-intuïtieve Methodiek, de verdiepingsmodule Levend- (en droog) Bloed Analyse en de de verdiepingsmodule Iriscopie / Oogdiagnostiek. Natuurlijk is ook dit geheel succesvol afgesloten met een examen. Deze opleiding voldoet aan erkende criteria en is geaccrediteerd als beroepsopleiding door het KTNO.

Ook blijven wij ons bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen, en ook volgen wij regelmatig bij- en nascholingen.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Consulten alleen op afspraak (ook 's avonds mogelijk)

Mayer GP BV

Eemster 43

7991 PR DWINGELOO

Telefoon: 0593-541672

Mobiel: 06-51767687

E-mail: mayergp@gmail.com